Ghirlandă de lumini Moș Crăciun, 10 LED-uri

  • Lămpi în formă de Moș Crăciun veseli pentru a crea atmosfera Crăciunului
Ghirlandă de lumini Moș Crăciun, 10 LED-uri
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Lămpi în formă de Moș Crăciun vesel, astfel încât atmosfera de Crăciun să fie plină de energie pozitivă Moș Crăciun strălucitor: Moș Crăciun este un simbol atemporal al Crăciunului. Zece mosi strălucitori fac o decorație neobișnuită, datorită căreia puteți decora un brad de Crăciun, o fereastră sau o coroană mică. Iluminare LED: În interiorul fiecărui Moș Crăciun, din plastic rezistent, există o diodă LED. Lumina emisă este capricioasă și vă permite să creați o atmosferă veselă în cameră. Aplicație: Produsul, datorită aspectului său atractiv, va fi perfect ca un plus decorativ pentru o cameră pentru copii. Le poți agăța pe un brad mic sau poți decora cu ele fereastra din camera copilului tău. Alimentare: Lămpile în formă de Moș Crăciun sunt alimentate de baterii AA (nu sunt incluse). Această soluție convenabilă vă permite să le agățați oriunde în casă, departe de sursa de energie. Dimensiune: Instalatia are lungimea de 135 cm, este lungimea perfecta pentru a decora un mic decor, de exemplu in camera unui copil. Lămpi destinate uzului casnic.
Producător
Cod produs
70559
numărul de LED-uri
10
Sursa de putere
baterii
IP
20
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
135
Latime (cm)
1
Inaltime (cm)
8
Baterii
neincluse
Battery Type
2 x AA
electroreport
a
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel