Decor interior Ciupercă, înălțime 20 cm

Decor interior Ciupercă, înălțime 20 cm
Decor interior Ciupercă, înălțime 20 cm
Decor interior Ciupercă, înălțime 20 cm
Decor interior Ciupercă, înălțime 20 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Ciupercă strălucitoare, Crăciunul este cea mai importantă atmosferă de bucurie! Ciupercă : ciuperca strălucitoare poate să nu fie cea mai evidentă decorare de Crăciun, dar... este Crăciunul! O ciupercă albă cu pălărie roșie este un decor original care va aduce zâmbetul pe buze. Exemplu de utilizare: Figurina poate adăuga splendoare unei noptiere, pervazului sau comodei. Poate deveni cu succes parte a unui aranjament mai mare. Tip de alimentare: Produsul este alimentat de baterii AA (nu sunt incluse). Această soluție convenabilă vă permite să o plasați oriunde în casă, departe de sursa de energie. Iluminare subtila cu LED: In interiorul ciupercii din plastic rezistent, exista 16 diode care emit o lumina delicata. Figurina iluminată răspândește o strălucire atmosferică în jurul ei. Dimensiune mică: Figura are 20 cm înălțime, 13 cm lățime și 13 cm lungime.
Producător
Cod produs
70564
numărul de LED-uri
16
Sursa de putere
baterii
IP
20
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
13
Latime (cm)
13
Inaltime (cm)
20
Baterii
neincluse
Battery Type
2 x AA
electroreport
a
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel