Piscina gonflabila pentru copii UNICORN, INTEX

  • Piscina gonflabila pentru copii UNICORN, INTEX
Piscina gonflabila pentru copii UNICORN, INTEX
Piscina gonflabila pentru copii UNICORN, INTEX
Piscina gonflabila pentru copii UNICORN, INTEX
Piscina gonflabila pentru copii UNICORN, INTEX
129,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Piscina gonflabilă UNICORN pentru copii - culorile vesele și machiajul fermecător vor încuraja jocurile de apă!

  • Piscină gonflabilă: puteți pregăti cu ușurință gonflabilul pentru utilizare, doar umflați-l. Dacă este necesar, îl puteți dezumfla rapid. După pliere, produsul ocupă puțin spațiu, așa că depozitarea nu va cauza probleme.
  • Fond moale: oferă confort și comoditate în timpul jocurilor de apă. Piscina este realizată dintr-un material PVC solid care este rezistent la abraziune și deteriorare.
  • Acoperis încorporat: este o garanție de protecție împotriva razelor dăunătoare ale soarelui. Cu toate acestea, protejați pielea bebelușului dvs. cu protecție solară.
  • Culori vesele: culorile intense vor încuraja fiecare copil mic să se joace. Copiii vor fi încântați de culorile vesele ale piscinei.
  • Dimensiunile produsului: Înălțimea gonflabilului este de 102 cm, lățime - 69 cm și lungime - 127 cm. Piscina va fi perfectă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani.

Gonflavul va fi perfect în grădină sau pe teren. Oferă copilului tău multe ore de distracție grozavă și amenajează o piscină UNICORN marca INTEX în grădina de acasă. Fiecare copil mic va fi bucuros să petreacă ore lungi în ea în timpul zilelor fierbinți de vară.

Producător
Cod produs
71057
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
127
Latime (cm)
69
Inaltime (cm)
102
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel