Saltea gonflabilă mare de înot FLAMINGO, INTEX

Saltea gonflabilă mare de înot FLAMINGO, INTEX
Saltea gonflabilă mare de înot FLAMINGO, INTEX
Saltea gonflabilă mare de înot FLAMINGO, INTEX
Saltea gonflabilă mare de înot FLAMINGO, INTEX
189,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 37% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Saltea mare de înot FLAMINGO - distracție grozavă in apă în timpul verii.

  • Saltea de înot: va fi perfectă în timpul excursiilor de vacanță la apă sau în timpul jocului în piscina din grădina casei. Va fi un însoțitor excelent pentru jocurile in apă pentru copii.
  • Echipată cu mânere: Datorită celor două mânere atașate de ambele părți ale saltelei, copilul se va simți mai încrezător și în siguranță în timp ce se odihnește sau se joacă pe saltea.
  • Gadget de design: salteaua în formă de FLAMINGO este un clasic și un must-have pe orice plajă! Gadgetul roz se va remarca de alte gonflabile datorită dimensiunii și culorii sale caracteristice.
  • Material: produsul este fabricat din PVC, adică un material solid, rezistent la abraziune și deteriorare.
  • Dimensiunile produsului: salteaua are 137 cm lungime, 97 cm lățime și 142 cm înălțime. Va fi perfecta pentru copiii de la 9 ani.

Luați salteaua de înot FLAMINGO în vacanță și oferiți copilului dumneavoastră distracție și amintiri grozave. Pune un zâmbet pe buze copilului tău și bucură-te de bucuria lui! Salteaua îți va oferi orele lungi de divertisment, iar tu te vei odihni și relaxa în acest timp. Nu uitați să fiți cu ochii pe copilul dvs. în timpul distracției în apă!

Producător
Cod produs
71060
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
137
Latime (cm)
97
Inaltime (cm)
142
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel