Saltea de înot Balenă albastră, gonflabilă, INTEX

Saltea de înot Balenă albastră, gonflabilă, INTEX
Saltea de înot Balenă albastră, gonflabilă, INTEX
Saltea de înot Balenă albastră, gonflabilă, INTEX
Saltea de înot Balenă albastră, gonflabilă, INTEX
159,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Saltea de înot Balena albastra - un însoțitor drăguț pentru jocurile din apă care va oferi o aventură grozavă și multă distracție

  • Saltea gonflabilă: jucăria este ușor de umflat și dezumflat. Pliata, se pastreaza foarte bine in asteptarea sezonului urmator, ocupa foarte putin spatiu. Jucăria a fost echipată cu două mânere, datorită cărora copilul se va simți în siguranță în timp ce se joacă.
  • Aspect drăguț: o balenă veselă va încuraja fiecare copil mic să se joace. Va fi un însoțitor grozav pe tot parcursul vacantei!
  • Culori de apă: culoarea albastră este probabil asociată cu apa. Această culoare va pune copilul într-o stare de vacanță.
  • Material: este realizată din material PVC solid. Materialul este rezistent la abraziune și alți factori externi.
  • Dimensiunile produsului: salteaua are 168 cm lungime, 140 cm lățime și 90 cm înălțime. Va fi perfecta pentru copiii de la 3 ani.

Salteaua de înot Balena albastra de la marca INTEX va fi perfectă atunci când mergeți la mare, lac sau piscină. Jocul în apă îi va oferi copilului tău multe ore de distracție și multe amintiri frumoase. Aveți grijă de buna dispoziție a copilului dumneavoastră în perioada vacantei luând salteaua de înot Balena albastra!

Producător
Cod produs
71061
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
140
Latime (cm)
90
Inaltime (cm)
168
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel