Piscina gonflabila pentru copii DINOZAUR, INTEX

Piscina gonflabila pentru copii DINOZAUR, INTEX
Piscina gonflabila pentru copii DINOZAUR, INTEX
Piscina gonflabila pentru copii DINOZAUR, INTEX
Piscina gonflabila pentru copii DINOZAUR, INTEX
169,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Piscină gonflabilă pentru copii - un dinozaur drăguț care va încuraja distracția

  • Piscină gonflabilă: este perfectă pentru a te juca în grădina de acasă. Când este pliata, va ocupa puțin spațiu, așa că nu va cauza probleme de depozitare la sfârșitul sezonului.
  • Distracție răcoritoare: pur și simplu conectați furtunul de grădină și bucurați-vă să vă urmăriți copiii jucându-se în jet de apă răcoritoare. Pentru ei va fi o experiență grozavă distractivă și de neuitat.
  • Temă veselă: piscina a fost creată având în vedere buna dispoziție a celor mici. Nimic nu-i va încuraja să joace mai mult decât o temă veselă, de exemplu un dinozaur drăguț. Multe culori și zâmbetul animalului îi vor pune pe copii într-o dispoziție veselă.
  • Material solid: produsul este fabricat din plastic solid, dar moale, care va asigura un joc sigur și confortabil.
  • Dimensiunile produsului: piscina are 109 cm lungime, 66 cm lățime și 119 cm înălțime. Va fi perfecta pentru copiii cu vârsta de peste 2 ani.

Invitați-vă copiii să se joace în piscina gonflabilă cu un design drăguț de dinozaur. Fiecare copil mic va fi încântat de distracția cu apă în grădină. Amintiți-vă despre siguranță și protecție împotriva razelor UV.

Producător
Cod produs
71063
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
109
Latime (cm)
66
Inaltime (cm)
119
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel