Piscina gonflabila pentru copii CATICORN, INTEX

Piscina gonflabila pentru copii CATICORN, INTEX
149,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Piscina gonflabilă CATICORN - un amestec de pisică și unicorn este foarte distractiv într-un mod fermecător!

  • Piscina pentru copii: există o garanție de distracție extraordinară pentru fiecare copil mic. Se potrivește perfect oricărei grădini în zilele fierbinți de vară.
  • Piscina gonflabilă: piscina este gonflabilă, o puteți umfla cu ușurință. Când este pliata, ocupă puțin spațiu.
  • Protecție solară: piscina este echipată cu o acoperire. Asigură siguranță în timpul jocurilor și protecție împotriva razelor ultraviolete.
  • Temă drăguță: combinația dintre o pisică și un unicorn este personajul de vis al multor copii. Un astfel de design al piscinei va încuraja cu siguranță copiii să se joace și să-și îmbunătățească starea de spirit.
  • Dimensiunile piscinei: zona de relaxare pentru copil este 102 cm în diametru. Va oferi distracție copiilor cu vârsta de până la 3 ani.

Piscina CATICORN va aduce o mulțime de momente vesele și multe amintiri fericite în viața copiilor. Joaca in aer liber intr-o piscina plina cu apa este o forma sanatoasa de activitate si racorire placuta in zilele caniculare. Oferă-i copilului tău confort și lasă-l să se joace în apă in zile caniculare. Nu uitați să asigurați siguranța în timpul jocurilor de apă și să protejați pielea delicată a copilului dumneavoastră.

Producător
Cod produs
71064
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel