Saltea gonflabilă de plajă, INTEX

Saltea gonflabilă de plajă, INTEX
Saltea gonflabilă de plajă, INTEX
Saltea gonflabilă de plajă, INTEX
Saltea gonflabilă de plajă, INTEX
179,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Saltea gonflabilă - plaja nu a fost niciodată atât de confortabila.

  • Saltea gonflabilă: Acesta este un prieten necesar atunci când vă odihniți lângă apă, de la marca INTEX. Forma sa comodă, gonflabilă, îl face ușor de transportat. Când este pliat, ocupă puțin spațiu.
  • Material: salteaua este realizată din PVC, care este un material solid și durabil.
  • Forma potrivită: salteaua este perfect lată pentru a dormi singur. Pe de o parte, grosimea saltelei a fost crescută pentru a asigura confortul odihnei într-o poziție cu capul ușor ridicat.
  • Culoare neagră: partea inferioară a saltelei este în culoarea neagră clasică, iar partea superioară este transparentă.
  • Dimensiunile saltelei: Salteaua gonflabilă de la INTEX are 211 cm lungime și 99 cm lățime. Inaltimea saltelei in cel mai jos punct este de 8 cm. Salteaua cântărește mai puțin de 3 kg.

Salteaua marca INTEX va fi perfecta pentru relaxare pe plaja sau in gradina. Vă va asigura odihnă confortabilă și culcare confortabilă oricând doriți să vă odihniți sau să citiți o carte. După relaxare, puteți muta cu ușurință salteaua într-un loc sigur.

Producător
Cod produs
71067
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
211
Latime (cm)
99
Inaltime (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel