Saltea Coada Sirenei, Intex

Saltea Coada Sirenei, Intex
Saltea Coada Sirenei, Intex
Saltea Coada Sirenei, Intex
Saltea Coada Sirenei, Intex
149,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 33% (50,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Saltea gonflabilă pentru înot - un gadget clasic pentru cei care fac plajă, care apreciază confortul și odihna confortabilă.

  • Saltea gonflabilă: această saltea in forma de coada sirenei de la marca INTEX este gadgetul perfect pentru a juca lângă apă. De asemenea, va fi grozava atunci când vă culcați și vă odihniți pe nisip. De asemenea, va fi perfecta atunci când te joci în piscina din curte. Salteaua este confortabilă și bine profilată, ceea ce crește confortul utilizatorului.
  • Ușoară și la îndemână: salteaua este ușoară (cântărește puțin peste 1 kg) și la îndemână, ceea ce va face ușor să o mutați în locul dorit. După pliere, ocupă puțin spațiu, așa că o poți transporta în mașină, iar când se termină sezonul estival o poți depozita cu ușurință pentru vara următoare.
  • Plasture de reparatie: este inclus un plasture de reparatie. În caz de deteriorare, puteți repara singur salteaua. Reparația este ușoară și fără probleme.
  • Culori vesele: salteaua este transparentă, dar conține accente colorate care se identifică perfect cu atmosfera de vară, de vacanță.
  • Dimensiunile saltelei: salteaua are 180 cm lungime și 79 cm lățime. Inaltimea saltelei este de 15 cm. Acestea sunt dimensiunile perfecte pentru a asigura odihnă confortabilă pentru o persoană. Greutate maxima suportata a saltelei este de 100 kg. Se recomandă ca copiii sub 14 ani să folosească salteaua sub supravegherea unui adult.

Distracția în apă vă va oferi ție și celor dragi amintiri minunate de vacanță. După ce te joci, te poți întinde pe saltea și te poți odihni. Nu uitați să aveți grijă când faceți plajă și să vă protejați de razele UV! De asemenea, nu înota prea departe de mal!

Producător
Cod produs
71069
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
79
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
180
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel