Saltea de înot cu spătar, INTEX

Saltea de înot cu spătar, INTEX
Saltea de înot cu spătar, INTEX
Saltea de înot cu spătar, INTEX
Saltea de înot cu spătar, INTEX
109,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Saltea de înot cu spătar - relaxare și confort în zilele toride de vară

  • Saltea de înot: este confortabila și oferă multe oportunități de relaxare vara. Puteți să vă așezați confortabil și să citiți o carte, să mâncați gustări și să beți cocktailuri colorate. Puteți face plajă pe saltea sau pur și simplu puteți înota pe ea și vă puteți relaxa.
  • Depozitarea băuturilor: băuturile care sunt în mod constant în mână se pot vărsa. Această saltea are un loc special pentru un pahar. Datorită acesteia, vei avea mereu la îndemână o băutură răcoritoare!
  • Material: este realizata din vinil, ceea ce asigură durabilitate îndelungată.
  • Culori: salteaua este disponibilă în două culori: alb și albastru. Cu toate acestea, pe suprafața lor există accente colorate care adaugă energie de vacanță și fac salteaua să iasă în evidență printre alte saltele de pe plajă.
  • Dimensiunile produsului: are 160 cm lungime, 85 cm lățime și 70 cm înălțime.

Când pleci într-o vacanță, nu poți uita de saltea. Este o parte indispensabilă a distracției și aventurilor de vacanță. Ia-ți o saltea cu spătar care nu numai că îți va oferi distracție, ci și relaxare atunci când vrei să te odihnești. Stai pe spat și relaxează-te.

Producător
Cod produs
71071
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
160
Latime (cm)
85
Inaltime (cm)
70
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel