Saltea gonflabilă pentru apă, INTEX

Saltea gonflabilă pentru apă, INTEX
Saltea gonflabilă pentru apă, INTEX
Saltea gonflabilă pentru apă, INTEX
Saltea gonflabilă pentru apă, INTEX
109,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Saltea gonflabilă pentru apă - nebunie în zilele fierbinți, de vacanță

  • Saltea gonflabilă: Datorită faptului că salteaua este gonflabilă, ocupă puțin spațiu. O puteți plia și desface cu ușurință oricând este necesar.
  • Material solid: salteaua este realizată dintr-un material de vinil durabil. Dacă este necesar, în kit este inclus un plasture de reparație, datorită căruia puteți elimina cu ușurință defectele neașteptate.
  • Confort: saltea este convenabila și confortabila, datorită pernei încorporate și designului camerelor cu fascicul spiralat. Este o tehnologie de confort care conectează suprafața inferioară și superioară a saltelei cu elemente orizontale și asigură stabilitatea modelului.
  • Culori: salteaua gonflabilă are o culoare energizantă. Culorile sunt vii și se potrivesc perfect cu tema de vară, vacanță.
  • Dimensiuni: salteaua are 188 cm lungime, 71 cm lățime și 20 cm grosime.

Când aveți nevoie de un moment de relaxare sau distracție, marca INTEX vă vine în ajutor. O saltea confortabilă, ideală pentru odihnă și distracție în apă, va fi însoțitorul perfect în perioada vacantei.

Producător
Cod produs
71075
Culoarea dominantă
portocaliu
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
71
Latime (cm)
20
Inaltime (cm)
188
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel