Unelte metalice de grădinărit: lopata si grebla

  • Un set de instrumente de grădinărit - lopată și grebla
Unelte metalice de grădinărit: lopata si grebla
Unelte metalice de grădinărit: lopata si grebla
Unelte metalice de grădinărit: lopata si grebla
Unelte metalice de grădinărit: lopata si grebla
64,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un set de instrumente de grădinărit - o lopată și o grebla. Dimensiuni standard: Au 57 cm lungime. Nu ocupă mult spațiu. Le poți depozita într-un dulap sau le poți agata pe perete, datorită orificiilor de la capetele mânerelor. Prindere confortabilă: Lopata și grebla au mânere care au mici găuri pe toată suprafața sa - ușurează ținerea lor, nu vă alunecă din mână. Fabricate din material rezistent: sunt fabricate din plastic care nu se deformează ușor și este durabil în utilizare. Ingrijire usoara: Acestea trebuie curatate dupa fiecare utilizare, in functie de cat de murdare sunt. Cu o cârpă umedă sau sub jet de apă. Aspect estetic: Sunt disponibile în două culori. Puteți alege mânere verzi sau gri. Lopata cu grebla sunt neagre. Uneltele de bază de grădinărit, grebla și o lopată sunt un produs al mărcii ProGarden. Sunt potrivite pentru plantarea de muguri sau bulbi în grădină sau pentru cultivarea în ghiveci. Confort de utilizat datorită mânerelor la îndemână.
Producător
Cod produs
71081
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
metal
Lungime (cm)
57
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel