Opritor ușă Forest friends, 17 cm

  • Opritor ușă Forest friends, 17 cm
Opritor ușă Forest friends, 17 cm
Opritor ușă Forest friends, 17 cm
Opritor ușă Forest friends, 17 cm
Opritor ușă Forest friends, 17 cm
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Opritor de ușă cu o față și urechi amuzante de animal - un ajutor drăguț și practic. Opritor de ușă și mascota într-unul: Opritorul de ușă Forest Friends nu este doar un element practic, ci și un plus fermecător pentru camera copilului dumneavoastră. Este fabricat din poliester rezistent. Masoara 18,5 x 10,5 x 17 cm. Este disponibil în trei modele. Fiecare dintre ele prezintă un animal de pădure diferit: o căprioară, un ursuleț de pluș sau o vulpe. Cu urechi, un model pentru fața de animal de companie și un mâner, fiecare cronometru este atrăgător și adaugă farmec. Durabil: țesătura sintetică este rezistentă la abraziune și murdărie. Datorită acestui lucru, opritorul nu numai că oprește eficient ușa, dar își păstrează și farmecul pentru mai mult timp. Modelul prietenilor pădurii: Setul include modele de animale precum un căprior, un ursuleț și o vulpe, care sunt preferatele copiilor. Aceasta este o oportunitate grozavă de a introduce o atmosferă plăcută de pădure în camera copilului dumneavoastră. Îți protejează copilul de blocarea accidentală în cameră: Opritorul ușii nu numai că ține ușa în poziție, dar o împiedică și închiderea accidentală și protejează împotriva deteriorării peretelui. Greutate și dimensiune: Opritorul de ușă Forest Friends cântărește 1 kg. Nu se va mișca sub influența unei rafale ușoare de vânt. Dimensiunile și greutatea optimă îl fac potrivit pentru majoritatea ușilor standard.
Cod produs
71103
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
18,5
Latime (cm)
10,5
Inaltime (cm)
17
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel