Covor copii Litere, cifre, cu franjuri, 60 x 90 cm

  • Covor copii Litere, cifre, cu franjuri, 60 x 90 cm
Covor copii Litere, cifre, cu franjuri, 60 x 90 cm
Covor copii Litere, cifre, cu franjuri, 60 x 90 cm
Covor copii Litere, cifre, cu franjuri, 60 x 90 cm
Covor copii Litere, cifre, cu franjuri, 60 x 90 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Covor pentru camera copiilor cu litere si cifre - un plus perfect pentru camera copilului tau Antiderapant: Produsul are un strat antiderapant, care asigura siguranta copilului tau in timpul jocului. Covorul nu se va mișca - chiar și în timpul celor mai mari zbârcituri va rămâne pe loc. Modele cu litere și cifre: Covorul are două modele cu litere și cifre, care vor încuraja copilul să învețe și să se joace. Franjuri - accent stil boho: Covorul este finisat cu franjuri, ceea ce ii sporeste farmecul. Face din covor un element decorativ atractiv al camerei copiilor. Spatiu suplimentar pentru joaca: Covorul are o dimensiune de 60 x 90 cm, ceea ce iti permite sa-l intinzi practic oriunde. Spatiu suplimentar pentru a juca. Usor de curatat: Covorul pentru copii nu poate fi spalat la masina, dar este suficienta o carpa umeda pentru a indeparta murdaria minora. Covorul pentru copii Litere, cifre, cu franjuri este o alegere excelenta pentru parintii care doresc sa ofere copilului lor un spatiu sigur si confortabil pentru a se juca si invata.
Cod produs
71107
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
90
Latime (cm)
60
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel