Umeras pentru copii Zoo, 44 ​​x 3,5 x 51,5 cm

  • Cuier pentru copii Zoo, 44 ​​x 3,5 x 51,5 cm
Umeras pentru copii Zoo, 44 ​​x 3,5 x 51,5 cm
Umeras pentru copii Zoo, 44 ​​x 3,5 x 51,5 cm
Umeras pentru copii Zoo, 44 ​​x 3,5 x 51,5 cm
Umeras pentru copii Zoo, 44 ​​x 3,5 x 51,5 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Cuier pentru haine copii - un loc prietenos pentru hainele tale preferate. Un decor funcțional care învață ordinea: Cuierul pentru haine copii Zoo este un element extrem de fermecător și funcțional de amenajare a camerei unui copil. Măsoară 44 x 3,5 x 51,5 cm (lungime x adâncime x înălțime). Are trei carlige sub forma de nasturi ovali. Stilul scandinav: Cuierul pentru haine copii este completarea perfecta a camerei atat pentru baieti cat si pentru fete. În loc de modele strălucitoare, avem un ursuleț de pluș, koala sau pui de tigru așezat pe șipci în culori plăcute ochilor. Functionalitate si ordine: Cuierul Zoo ajuta la mentinerea in ordine a camerei copilului dumneavoastra. Trei cârlige vă permit să depozitați diverse articole de îmbrăcăminte, precum jachete, rochii sau rucsacuri. Copiii pot să agate și să-și dezbrace singuri hainele. În acest fel își dezvoltă independența. Culori discrete: Fiecare cuier are o schemă de culori ușor diferită, dar toate sunt păstrate în tonuri discrete, ceea ce le face să se potrivească perfect cu diferitele stiluri și culori ale camerei copilului. Fabricat din MDF: Cuierul pentru copii Zoo este realizat din material asemănător lemnului.
Cod produs
71121
Culoarea dominantă
portocaliu
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
44
Latime (cm)
3,5
Inaltime (cm)
51,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel