Un set de doua masute de cafea, blat din MDF

  • Un set de două măsuțe rotunde pentru sufragerie care pot fi introduse
  • una în cealalta
Un set de doua masute de cafea, blat din MDF
Un set de doua masute de cafea, blat din MDF
Un set de doua masute de cafea, blat din MDF
Un set de doua masute de cafea, blat din MDF
359,99 RON
299,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un set de două măsuțe rotunde pentru sufragerie. Măsuțe de cafea: necesare în fiecare sufragerie - pentru a servi cafea, ceai, gustări și pentru a pune deoparte gadget-uri. Stilul lor completează designul interior. Masa auxiliara: O masa mai mica poate fi folosita cu succes ca masuta laterala, pe care o puteti aseza pe lateralul unui fotoliu sau canapea. Stivuibile: atunci când aveți nevoie de mai mult spațiu pentru ocazii speciale, le puteți stivui pe ambele și le puteți folosi doar pe cea mai mare pentru utilizarea de zi cu zi. Mesele compacte pot fi amplasate una in alta, astfel incat sa nu ocupe spatiu in exces. Marmură și metal: Baza este realizată din metal lăcuit negru. Este o structură simplă, austeră, finisată cu un blat din imitație de marmură. Mesele sunt disponibile în două versiuni de culoare. Stilul industrial: Metal brut, negru, marmura, structura simpla - acestea sunt elementele care alcatuiesc stilul caracteristic mobilierului. Stilul industrial sau mansardă nu este doar de bun gust, ci și practic în fiecare zi. Mesele au fost concepute astfel încât să își maximizeze potențialul practic. Le puteți folosi nu numai în sufragerie, ci și în hol sau dormitor. O masă mai mică poate fi folosită și ca bază pentru o floare într-un ghiveci.
Cod produs
71136
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
metal
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
40,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel