Lanterna LED cu senzor de miscare, 2in1

  • Lanterna LED cu senzor de miscare, 2in1
Lanterna LED cu senzor de miscare, 2in1
Lanterna LED cu senzor de miscare, 2in1
Lanterna LED cu senzor de miscare, 2in1
Lanterna LED cu senzor de miscare, 2in1
Lanterna LED cu senzor de miscare, 2in1
Lanterna LED cu senzor de miscare, 2in1
189,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampa de noapte LED cu senzor de mișcare și lanternă - iluminare practică și lanternă

  • Utilizare multifuncțională: Această lampa de noapte cu LED nu este doar ideală ca lumină de noapte, ci servește și ca lanternă practică. Datorită acestui lucru, veți avea întotdeauna o lumină pentru a naviga în întuneric.
  • Senzor de mișcare: Lampa este echipată cu un senzor de mișcare care aprinde automat lumina când este detectată mișcare. Este perfecta când te ridici din pat noaptea sau mergi printr-un coridor întunecat. Datorită acestui lucru, nu trebuie să căutați butonul de comutare - lumina se va aprinde automat. Senzorul se aprinde timp de 25 de secunde.
  • Ușor de alimentat: Lampa este alimentată de o baterie care poate fi conectată cu ușurință la sursa de alimentare. Datorită acestui lucru, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea bateriei sau la reducerea timpului de lucru. O puteți folosi mult timp fără să vă faceți griji cu privire la descărcare.
  • Dimensiuni compacte: Lampa are dimensiuni compacte de 17,5 x 5,5 x 10 cm. Datorită acestui lucru, poate fi luata cu ușurință chiar și într-o geantă de călătorie. Ușurința de depozitare este un avantaj al acestei lămpi.
  • Practic și funcțional: Lampa are 17 LED-uri care asigură o iluminare puternică cu o putere maximă de 35 de lumeni. Lanterna are trei moduri de iluminare - 100%, 50% sau intermitent de urgență. Încărcătorul inductiv permite încărcarea convenabilă și rotirea la 360°. Senzorul de mișcare economisește energie.
Producător
Cod produs
76622
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
5,5
Latime (cm)
17,5
Inaltime (cm)
10
Sursa de putere
baterie reincarcabila
numărul de LED-uri
17
Luminous Flux
35 lm
capacitatea bateriei
50 mAh
Metoda de ambalare
asamblat
Caracteristici suplimentare
LED
,
detector de miscare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel