Set 4 suporturi antialunecare pentru covor

  • Set 4 suporturi antialunecare pentru covor
Set 4 suporturi antialunecare pentru covor
Set 4 suporturi antialunecare pentru covor
Set 4 suporturi antialunecare pentru covor
Set 4 suporturi antialunecare pentru covor
Set 4 suporturi antialunecare pentru covor
Set 4 suporturi antialunecare pentru covor
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suporturi anti-alunecare pentru covor - asigură stabilitatea interiorului tău

  • Suporturi antiderapante, 4 bucăți: Uitați de pericolul de a vă împiedica! Aceste colțuri antiderapante vă mențin covorul sau carpeta la locul lor, asigurând siguranță pe toate tipurile de podele. Indiferent dacă aveți gresie, parchet laminat, sau paviment, aceste colțuri țin de minune. Sunt reutilizabile, ușor de curățat și nu lasă urme pe podea sau pe covor.
  • Siguranță pe orice suprafață: Colțurile antiderapante mențin covorul pe podea, eliminând pliurile și cutele care pot fi un pericol. Sunt ideale pentru persoanele în vârstă cu mers instabil sau pentru cei care folosesc mergatoare care sunt mai predispuse la cădere. Nu trebuie să vă faceți griji că se mișcă sau se rulează, deoarece colțurile asigură o prindere sigură și stabilă.
  • Utilizare universală: Colțurile anti-alunecare pot fi folosite aproape oriunde. Fie că este vorba de un covor în sufragerie, un preș pe hol, un covoraș de baie sau un covor pe balcon, colțurile sunt esențiale dacă doriți să asigurați o fixare sigură pe podea. De asemenea, pot fi folosite pentru a ține obiecte mici, cum ar fi monede, telefoane mobile sau chei.
  • Reutilizabile: Colțurile anti-alunecare sunt extrem de durabile și reutilizabile. Nu își pierd eficacitatea și nici nu își pierd aderența după multe utilizări.
Producător
Cod produs
76627
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
11
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
0,2
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel