Set 2 organizatoare pentru haine

  • Set 2 organizatoare pentru haine
Set 2 organizatoare pentru haine
Set 2 organizatoare pentru haine
Set 2 organizatoare pentru haine
Set 2 organizatoare pentru haine
Set 2 organizatoare pentru haine
Set 2 organizatoare pentru haine
Set 2 organizatoare pentru haine
199,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Organizatoare de dulap pliabile - o soluție practică pentru depozitare și organizare. Recipiente multifunctionale: Setul include 2 organizatoare cu dimensiunile lungime 43 cm, latime 33,5 cm, inaltime 18,5 cm. Organizatoarele sunt realizate din plastic si sunt ideale ca loc pentru depozitarea hainelor, accesoriilor sau chiar produselor alimentare. Design pliabil: Organizatoarele sunt pliabile pentru economisirea spațiului și depozitarea ușoară atunci când nu sunt utilizate. Când este pliat, înălțimea recipientului este de doar 4 cm, ceea ce facilitează ascunderea lor într-un dulap, sertar sau pe un raft. De asemenea, le puteți așeza una peste alta, creând o structură stabilă și profitând la maximum de spațiul disponibil. Organizarea garderobei: Organizatoarele sunt ideale pentru a fi folosite în dulapuri. Puteți organiza haine, pantofi, accesorii și chiar să depozitați articole de sezon în ele. Datorită lor vei păstra ordinea în garderoba ta. Material durabil: Fabricate din plastic durabil, recipientele sunt robuste și rezistente la deteriorare. Puteți fi sigur că vă vor servi mult timp, oferind suport de încredere în organizarea bunurilor dumneavoastră. Utilizare practica in diverse spatii: Pe langa dulap, aceste recipiente versatile pot fi folosite in multe alte locuri din casa. Le puteti folosi ca organizatoare in dulapuri de bucatarie pentru depozitarea produselor alimentare sau in baie pentru cosmetice si accesorii. Datorită lor, veți păstra ordinea și aranjați fiecare spațiu liber, creând un mediu funcțional și ordonat.
Producător
Cod produs
76630
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
43
Latime (cm)
33,5
Inaltime (cm)
18,5
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel