Mouse pad cu cotieră

  • Mouse pad cu cotieră
Mouse pad cu cotieră
Mouse pad cu cotieră
Mouse pad cu cotieră
Mouse pad cu cotieră
Mouse pad cu cotieră
Mouse pad cu cotieră
Mouse pad cu cotieră
Mouse pad cu cotieră
Mouse pad cu cotieră
Mouse pad cu cotieră
199,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 30% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Crește-ți confortul de lucru cu mouse pad-ul nostru cu cotieră. Material inovator: Este fabricat din termoplastic, asigurând alunecarea perfectă a mouse-ului și rezistența la abraziune. Dimensiuni practice: Dimensiunile optime ale suportului (48 cm latime, 21,5 cm lungime si 3,5 cm inaltime) asigura confort de utilizare si se potrivesc cu majoritatea birourilor. Cotiera pentru confort: Padul este echipat cu o cotiera pentru a spori confortul atunci cand folositi computerul pentru o perioada indelungata. Ușor și portabil: Cu greutate redusă și dimensiuni compacte, suportul este ușor de transportat și depozitat, perfect pentru birou sau călătorie. Aspect estetic: Designul modern și culorile neutre se vor potrivi în orice loc de muncă, adăugându-i profesionalism.
Producător
Cod produs
76753
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
termoplastic
Lungime (cm)
21,5
Latime (cm)
48
Inaltime (cm)
3,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel