Pulverizator manual, pompa pentru sticla

  • Pulverizator manual, pompa pentru sticla
Pulverizator manual, pompa pentru sticla
37,99 RON
26,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Pulverizator de mână, pompă pentru sticle: un instrument practic pentru fiecare grădinar. Material: Produsul este fabricat din polipropilena, caracterizata prin rezistenta la conditiile meteorologice. Cap de pulverizare: Capul de pulverizare din alama garanteaza o pulverizare precisa si uniforma a lichidului. Dimensiuni: Lungimea de 29 cm face pulverizatorul practic si usor de depozitat. Versatilitate: Pulverizatorul poate fi adaptat cu ușurință la orice sticlă, făcându-l un instrument extrem de versatil. Aplicare: Ideal pentru udarea plantelor, pulverizarea împotriva dăunătorilor sau îngrijirea florilor din casă și grădină.
Producător
Cod produs
76949
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
8
Latime (cm)
3
Inaltime (cm)
35
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel