Palisadă de grădină, plastic, 4 buc.

  • Palisadă de grădină, plastic, 4 buc.
Palisadă de grădină, plastic, 4 buc.
Palisadă de grădină, plastic, 4 buc.
Palisadă de grădină, plastic, 4 buc.
Palisadă de grădină, plastic, 4 buc.
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Palisada de gradina - protectie functionala si durabila pentru gradina ta. Material durabil: Palisada de gradina este realizata din polipropilena, ceea ce ii garanteaza longevitatea si rezistenta la conditiile meteorologice. Set 4 piese: Setul include 4 piese, ceea ce permite amenajarea flexibila a spatiului gradinii. Dimensiuni și greutate: Fiecare palisadă măsoară 60x32,5x0,5 cm și cântărește 120 de grame, ceea ce garantează stabilitate și ușurință de instalare. Ușurință de instalare: Datorită ușurinței și dimensiunilor optime, palisadele sunt ușor de instalat chiar și pentru persoanele fără experiență în grădinărit. Multifunctionalitate: Palisadele pot fi folosite atat ca element decorativ, cat si ca bariera de protectie practica pentru plante si flori.
Producător
Cod produs
76951
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
0,5
Latime (cm)
61
Inaltime (cm)
33
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel