Vas cu capac rezistent la caldura, 5.1 l

  • Vas cu capac rezistent la caldura, 5.1 l
Vas cu capac rezistent la caldura, 5.1 l
Vas cu capac rezistent la caldura, 5.1 l
Vas cu capac rezistent la caldura, 5.1 l
Vas cu capac rezistent la caldura, 5.1 l
109,99 RON
94,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Vas cu capac rezistent la caldura, 5,1 l - polivalentul tău pentru gătitul de zi cu zi și ocazii speciale. Puternic și durabil: Fabricate din sticlă rezistentă la căldură, vasul și capacul sunt rezistente la căldură și insensibile la schimbările bruște de temperatură. Multifuncțional: Cu o capacitate de 5,1 litri, acest vas de gătit este ideal pentru a pregăti porții mai mari de preparate - atât pentru uzul zilnic, cât și pentru ocazii speciale. Utilizare sigură: Vasele sunt sigure de utilizat în cuptor, iar capacul protejează alimentele de uscare și le menține cald. Depozitare practică: Capacul face vasul ideal pentru depozitare în frigider. Dimensiuni optime: Vasul de 34x22,5x11 cm oferă un spațiu mare de gătit fără a ocupa prea mult spațiu în bucătărie.
Producător
Cod produs
77007
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
34
Latime (cm)
22,5
Inaltime (cm)
11
Capacite (ml)
5100
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel