Clepsidra decorativa din lemn, 24 cm

Clepsidra decorativa din lemn, 24 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Clepsidra decorativa din lemn - armonie a naturii si a timpului Materiale de înaltă calitate: Fabricate din lemn și sticlă, care garantează durabilitate și durată lungă de viață a produsului. Estetica: Culorile naturale ale cadrului din lemn subliniaza eleganta si simplitatea clepsidrei. Dimensiunile potrivite: Clepsidra masoara 11x11x24 cm, ceea ce o face atat practica cat si decorativa. Nisip alb: Nisipul alb a fost folosit în partea de sticlă a clepsidrei, adăugând astfel un caracter unic produsului. Utilizare versatilă: Ideala pentru măsurarea timpului, precum și un plus elegant pentru orice interior.
Cod produs
77020
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
8
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
16
Diametru (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel