Ghiveci decorativ cu suport

  • Ghiveci decorativ cu suport
Ghiveci decorativ cu suport
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Ghiveci decorativ pe suport - un accent distinctiv în interiorul tău. Dimensiune la îndemână: Dimensiunea ghiveciului este de 11x11x10cm, iar dimensiunea totală a setului este de 16x16x22cm, ceea ce îl face perfect pentru diferite tipuri de plante. Durabilitate: Fabricat din metal, care asigură durabilitatea și stabilitatea structurii. Design ușor: Greutatea totală a setului este de 265 de grame, ceea ce îl face ușor de transportat și relocat. Versatilitate: Perfect pentru utilizare ca element decorativ în diferite încăperi, cum ar fi o cameră de zi, dormitor, bucătărie sau birou. Manopera rafinata: Setul este format dintr-un suport metalic si un ghiveci auriu, creeaza o compozitie armonioasa cu un stil rafinat.
Cod produs
77029
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
16
Latime (cm)
16
Inaltime (cm)
22
Diametru (cm)
16
Mod de folosire
Interior
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel