Set de spălat vase turistic cu un bol pliabil

  • Set spălat vase turistic de călătorie - 6 articole: bol pliabil de 10L, chiuvetă și mânere, perie de spălat vase, cârpe din microfibră și bureți de curățat.
Set de spălat vase turistic cu un bol pliabil
Set de spălat vase turistic cu un bol pliabil
Set de spălat vase turistic cu un bol pliabil
Set de spălat vase turistic cu un bol pliabil
89,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un set pentru spalarea vaselor in excursii, pliabil, 6 elemente. Functionalitate: Set practic de spalat vase, format din 6 elemente, ideal pentru drumetii sau pentru utilizare in camping. Bol pliabil: este inclus un vas pliabil pentru spălat vase de 10 L chiuvetă și mânere. Vasul este realizat din polipropilenă și termoplastic în culorile alb și gri. Conținutul setului: Setul include o perie albă de spălat vase, cârpe din microfibră antracit și bureți de curățat. Totul cântărește 660 de grame. Calitate înaltă: Toate elementele setului sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, asigurând o durată lungă de viață a produsului și o curățare eficientă a vaselor. Design compact: Datorită designului pliabil al bolului, setul este ușor de transportat și depozitat, ceea ce îl face un însoțitor indispensabil atunci când călătoriți.
Producător
Cod produs
77120
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
hârtie
Lungime (cm)
32
Latime (cm)
32
Inaltime (cm)
7
Capacite (ml)
10000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel