Set pentru aperitive cu o tavă decorativă

  • Set aperitive - 4 articole
Set pentru aperitive cu o tavă decorativă
Set pentru aperitive cu o tavă decorativă
Set pentru aperitive cu o tavă decorativă
Set pentru aperitive cu o tavă decorativă
109,99 RON
94,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Set aperitiv pe tava decorativa, 4 bucati. Eleganță totală: Setul este format din 4 elemente: trei boluri pentru aperitive din gresie și o tavă din lemn de salcâm cu mânere din metal negru. Boluri: Setul include trei boluri cu dimensiunile 8 x 8 x 3,5 cm, vopsite în negru mat. Tavă: Tava din lemn de salcâm de 3,2 x 10 x 1,5 cm este prevăzută cu mânere metalice negre. Calitate înaltă: Toate elementele setului sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce garantează durabilitatea și rezistența produsului. Scop: Setul este ideal pentru a servi aperitive cu diverse ocazii - de la mesele de zi cu zi la petreceri elegante.
Producător
Cod produs
77122
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
32
Latime (cm)
10,5
Inaltime (cm)
5,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel