Pitic de gradina, inaltime 21 cm

  • Pitic de gradina cu dimensiunile 11x9x21 cm si cu o greutate de 397 g
Pitic de gradina, inaltime 21 cm
Pitic de gradina, inaltime 21 cm
Pitic de gradina, inaltime 21 cm
Pitic de gradina, inaltime 21 cm
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Pitic de gradina, inaltime 21 cm. Tip: Pitic de grădină fermecător din piatră artificială - un material de o durabilitate excepțională. Perfect pentru a-ți decora grădina sau terasa. Dimensiuni: Piticul are dimensiuni de 11x9x21 cm, ceea ce ii permite sa fie amplasat cu usurinta in diverse locuri din gradina. Greutate: Piticul cantareste 397 de grame, este stabil si rezistent la diverse conditii meteorologice. Design: Sunt disponibile patru modele diferite, fiecare adaugă un farmec unic grădinii tale. Material: Piticul este realizat din piatra artificiala, care este rezistenta la conditiile meteorologice, ceea ce garanteaza longevitatea si durabilitatea produsului.
Producător
Cod produs
77135
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
11
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
21
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel