Suport pentru furtun de gradina, de perete

  • Suport pentru furtun de gradina pentru montare pe perete
Suport pentru furtun de gradina, de perete
36,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Suport pentru furtun de gradina, de montat pe perete. Dimensiuni: Suportul pentru furtunuri de grădină măsoară 235 x 160 x 145 mm, ceea ce vă permite să depozitați majoritatea furtunurilor de grădină standard. Material: Suportul este fabricat din plastic reciclat, ceea ce îl face rezistent la intemperii și ecologic. Utilitate: Suportul nu este doar practic, dar ajută și la menținerea grădinii ordonată. Instalare: Este conceput pentru a fi montat pe perete, ceea ce permite depozitarea ușoară și convenabilă a furtunului de grădină. Rezistență la condițiile meteorologice: Datorită utilizării materialului rezistent la intemperii, este rezistent la ploaie, soare și îngheț, ceea ce garantează utilizarea sa pe termen lung.
Producător
Cod produs
77150
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
24
Latime (cm)
16
Inaltime (cm)
14,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel