Individual din bambus, 30 x 45 cm

  • Individual bambus cu dimensiuni de 30 x 45 cm - rezistent si ecologic, constructie usoara, culoare naturala bambus ce adauga eleganta, depozitare usoara datorita rularii si sforii de iuta.
Individual din bambus, 30 x 45 cm
Individual din bambus, 30 x 45 cm
Individual din bambus, 30 x 45 cm
Individual din bambus, 30 x 45 cm
36,99 RON
25,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 30% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Individual din bambus, 30 x 45 cm Dimensiuni: Individualul din bambus măsoară 30 x 45 cm, ceea ce îi permite să fie folosit cu o varietate de farfurii și boluri. Material: Este fabricat din bambus, ceea ce îl face durabil și ecologic. Greutate: Cântărește doar 115 grame, ceea ce îl face ușor și ușor de depozitat. Estetica: Are o culoare naturala de bambus care ii confera un aspect elegant si completeaza diverse stiluri de bucatarie. Depozitare: Este rulat și legat cu sfoară de iută pentru depozitare și transport ușor.
Cod produs
77159
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
45
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel