Draperie opaca cu ochiuri, 140 x 260 cm

  • Draperie opaca cu ochiuri, 140 x 260 cm
Draperie opaca cu ochiuri, 140 x 260 cm
Draperie opaca cu ochiuri, 140 x 260 cm
Draperie opaca cu ochiuri, 140 x 260 cm
Draperie opaca cu ochiuri, 140 x 260 cm
Draperie opaca cu ochiuri, 140 x 260 cm
Draperie opaca cu ochiuri, 140 x 260 cm
119,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 33% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Draperie opaca cu ochiuri, 140 x 260 cm. Confidențialitate: Draperia blochează perfect lumina, oferind protecție și confidențialitate în cameră. Datorită acesteia, vă puteți bucura de liniște și intimitate. Design elegant: Tesătura de înaltă calitate oferă un aspect unic care îmbunătățește estetica interiorului și îi adaugă clasă. Este un accesoriu elegant care atrage privirea. Dimensiuni practice: 140 x 260 cm se potrivește perfect în ferestrele standard, permițând aranjarea ușoară și armonioasă a încăperii. Este o dimensiune universală care va funcționa în multe spații. Instalare ușoară: Datorită inelelor plasate pe perdea, instalarea acesteia pe tija de perdea este rapidă și simplă. Indiferent de abilitățile tale, agățarea perdelei va fi ușoară și convenabilă. Manopera durabila: Perdeaua este realizata din materiale durabile, ceea ce ii garanteaza durabilitatea si utilizarea pe termen lung. Vă puteți bucura de frumusețea și funcționalitatea sa mulți ani.
Producător
Cod produs
77214
sposób zawieszania
przelotki
Fabric
100% poliester
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
260
Latime (cm)
140
Sistem de suspendare
tijă
numărul de piese din set
1
Tip de perdea
întunecare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel