Flori uscate pentru sufragerie, crenguțe 100 cm

  • Flori uscate pentru sufragerie, crenguțe 100 cm
Flori uscate pentru sufragerie, crenguțe 100 cm
Flori uscate pentru sufragerie, crenguțe 100 cm
Flori uscate pentru sufragerie, crenguțe 100 cm
Flori uscate pentru sufragerie, crenguțe 100 cm
419,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 90% (376,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Crengute decorative, decor uscat pentru sufragerie, inaltime 100 cm. Frumusețe naturală: Florile uscate aduc interiorului frumusețe naturală și farmec exotic, subliniind caracterul unic al încăperii. Texturile lor delicate și detaliile autentice adaugă un aspect natural și armonios. Materiale durabile: Florile de înaltă calitate garantează durabilitate și un aspect proaspăt de lungă durată, asigurând un aspect elegant și natural pentru o lungă perioadă de timp. Structura lor solidă și manoperă atentă le fac rezistente la deteriorare și pierderea formei. Caracter exotic: Adaugă o atmosferă exotică și un stil unic interiorului, dându-i un caracter și o atmosferă unice. Modelele și formele lor exotice aduc o notă de aventură și mister în sufragerie. Aspect natural: Mențin un aspect natural pentru o lungă perioadă de timp, adăugând un farmec aparte și o atmosferă plăcută sufrageriei. Culorile și texturile lor naturale adaugă frumusețe autentică. Dimensiuni optime: Cu inaltimea de 100 cm dau interiorului un aspect proportional, creand o compozitie armonioasa si completand amenajarea livingului. Formele lor lungi și zvelte dau un accent vertical, adăugând eleganță.
Producător
Cod produs
77236
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
susz
Latime (cm)
13
Inaltime (cm)
101
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel