Lumânare anti-țânțari, parfum lemongrass, 430 g

  • Lumânare anti-țânțari, parfum lemongrass, 430 g
Lumânare anti-țânțari, parfum lemongrass, 430 g
Lumânare anti-țânțari, parfum lemongrass, 430 g
Lumânare anti-țânțari, parfum lemongrass, 430 g
Lumânare anti-țânțari, parfum lemongrass, 430 g
129,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 42% (55,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Lumanare anti-tantari cu parfum de lamaie - bucura-te de seri linistite fara insecte deranjante. Respinge țânțarii: Lumânarea protejează eficient împotriva țânțarilor. Creează un spațiu sigur fără insecte enervante. Înfrumusețează împrejurimile: Adaugă farmec și creează o atmosferă romantică în grădină, terasă sau interior, încurajându-vă să vă relaxați și să vă odihniți. Decorează-ți împrejurimile într-un mod elegant. Manopera durabila: Este realizata din materiale de inalta calitate, inclusiv sticla si ratan, care garanteaza durabilitate si utilizare pe termen lung. Folosește-o pentru mai multe sezoane. Miros plăcut: Mirosul de lemongrass respinge țânțarii, menținând în același timp împrejurimile proaspete și plăcute. Bucurați-vă de parfumul aromat în timpul serilor liniștite în aer liber. Funcționare de lungă durată: Oferă un timp lung de ardere a lumânării - până la 31 de ore, astfel încât să vă puteți bucura de seri liniștite timp de multe ore fără a fi nevoie să înlocuiți des lumânarea. Aceasta este o protecție eficientă pe termen lung.
Cod produs
77238
Timp de ardere
31 h
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
ceară
Latime (cm)
14,5
Inaltime (cm)
13,5
Diametru (cm)
14,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel