Lampa metalică ajurata cu ulei, 43,5 cm

  • Lampa eleganta din metal, cu o formă frumoasă - este un decor modern
  • pentru camera, terasa sau balconul dvs.
Lampa metalică ajurata cu ulei, 43,5 cm
Lampa metalică ajurata cu ulei, 43,5 cm
Lampa metalică ajurata cu ulei, 43,5 cm
Lampa metalică ajurata cu ulei, 43,5 cm
Lampa metalică ajurata cu ulei, 43,5 cm
Lampa metalică ajurata cu ulei, 43,5 cm
169,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Lampa eleganta din metal, cu o formă retro - un decor în stil victorian pentru camera, terasa sau balconul dvs. Dimensiuni functionale: Inaltimea abajurului este de 43,5 cm iar diametrul este de 22,2 cm. Dimensiunile capacului de lumanare din sticla sunt de 8,9 cm x 15 cm. Manerul are 5,8 cm. Lanterna este ușoară, cântărind mai puțin de un kilogram. Fabricat din materiale naturale: Capacul felinarului este din metal. Inserția pentru lumânare este din sticlă. Combinația dintre aceste două materiale face ca felinarul să arate elegant și original. Culoare și formă interesante: vine în negru, care se potrivește cu camerele și grădinile moderne. Abajurul are o formă interesantă, se îngustează spre vârf. Decorare funcțională: va fi un decor frumos al interiorului tău. Cu ajutorul lui, vei crea o atmosferă unică, iar seara va dura și mai mult - chiar și atunci când soarele apune. În loc de lumânare, puteți pune în ea lămpi mici, care vor adăuga farmec decorului. Are maner: Datorita acestuia, poti muta cu usurinta felinarul oriunde vrei, chiar daca in el arde o lumanare. Un felinar mare de metal va fi o completare frumoasa a amenajarilor de gradina si terasa. Seara, când aprindem o lumânare sau aprindem lămpile, vom crea o atmosferă unică în spațiul nostru. Datorită acesteia, serile în aer liber vor fi unice.
Producător
Cod produs
77252
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Latime (cm)
22,2
Inaltime (cm)
43,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel