Oglinda in rama din lemn de brad, Ø 83 cm

  • Oglinda in rama din lemn de brad, Ø 83 cm
Oglinda in rama din lemn de brad, Ø 83 cm
Oglinda in rama din lemn de brad, Ø 83 cm
Oglinda in rama din lemn de brad, Ø 83 cm
Oglinda in rama din lemn de brad, Ø 83 cm
Oglinda in rama din lemn de brad, Ø 83 cm
Oglinda in rama din lemn de brad, Ø 83 cm
399,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Oglindă cu cadru din lemn de brad - armonia designului natural. Elegant și robust: Oglinda are un cadru elegant de brad care adaugă un farmec natural interiorului tău. Atentia la detalii si lucrarea atenta asigura un aspect elegant si solid al oglinzii. Dimensiuni practice: Oglinda cu diametrul de 83 cm si grosimea de 3,5 cm se incadreaza perfect in diverse spatii, oferind o reflexie proportionala si practica. Diametrul geamului oglinzii de 57,9 cm oferă o reflexie confortabilă și o potrivire perfectă pentru utilizarea de zi cu zi. Accent decorativ rustic: Rama din lemn de brad confera un farmec rustic, creand o legatura cu interiorul. Decorațiile subtile și un finisaj frumos al cadrului adaugă eleganță și o atmosferă plăcută. Durabilitate și fiabilitate: Oglinda realizată din materiale de înaltă calitate, inclusiv brad, garantează durabilitate și soliditate, asigurând plăcerea pe termen lung de utilizare. Construcția solidă a cadrului și geamul oglinzii asigură stabilitate și siguranță. Potrivire universală: Datorită dimensiunilor sale, oglinda într-un cadru din lemn de brad se potrivește perfect în diverse interioare, adăugând eleganță și armonie. Este un accesoriu universal care aduce o atmosfera placuta in orice incapere.
Producător
Cod produs
77259
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
83
Adancime (cm)
3,5
Diametru (cm)
83
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel