Rama foto Josh, 40 x 50 cm

  • Rama foto Josh, 40 x 50 cm
Rama foto Josh, 40 x 50 cm
Rama foto Josh, 40 x 50 cm
Rama foto Josh, 40 x 50 cm
Rama foto Josh, 40 x 50 cm
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Rama foto Josh - o prezentare elegantă a amintirilor. Design elegant: Rama foto Josh se remarcă prin designul său modern. Forma și finisajul său minimalist adaugă subtilitate și estetică fotografiilor prezentate. Dimensiuni practice: Este dimensiunea optima care asigura o prezentare profesionala a fotografiilor. Proporțiile sale se potrivesc perfect în diverse interioare, adăugând un accent decorativ subtil. Material durabil: Fabricata din material MDF, decorul este robust și oferă protecție pe termen lung pentru fotografiile tale prețioase. Durabilitatea sa garantează că amintirile tale vor fi păstrate mulți ani. Instalare ușoară și schimb de fotografii: Un mecanism simplu pentru deschiderea și închiderea cadrului face montarea și schimbul de fotografii ușor și fără probleme. Puteți actualiza liber imaginile prezentate, adaptându-le la nevoile și preferințele în schimbare. Producator Atmosphera: Rama este un produs al brandului francez Atmosphera. Nu este doar estetic, ci și practic în utilizarea de zi cu zi.
Producător
Cod produs
77262
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
54,7
Latime (cm)
48
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel