Set de rame pentru tablouri, agatate pe o creangă din lemn

  • Set de rame pentru tablouri, agatate pe o creangă din lemn
Set de rame pentru tablouri, agatate pe o creangă din lemn
Set de rame pentru tablouri, agatate pe o creangă din lemn
Set de rame pentru tablouri, agatate pe o creangă din lemn
Set de rame pentru tablouri, agatate pe o creangă din lemn
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un set de rame foto pe o creangă de lemn - o prezentare unică a amintirilor tale preferate. Forma originală: Agățați fotografiile preferate pe o creangă de lemn, creând o prezentare originală și unică. O crenguță de lemn și sfori de iută adaugă farmec și caracter decorului. Combinație estetică: O crenguță de lemn și șiruri de iută se combină armonios pentru a crea un fundal frumos pentru patru rame de 10 x 15 cm. Această combinație elegantă conferă setului un aspect estetic și natural. O soluție practică: Setul de rame vă permite să plasați și să faceți schimb de fotografii în mod convenabil, permițându-vă să actualizați cu ușurință prezentarea amintirilor. Corzile de iută și montarea ușoară pe o creangă de lemn facilitează aranjarea fotografiilor în funcție de propriile preferințe decorative. Caracter unic: Interiorul tău va căpăta un caracter unic datorită acestui plus unic. O creangă de lemn și rame frumoase conferă prezentării o notă originală și personală, subliniind valoarea amintirilor tale. Producator Atmosphera: Cadrul este un produs al brandului francez Atmosphera. Decorul nu este doar estetic, ci și practic în utilizarea de zi cu zi.
Producător
Cod produs
77264
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
67
Inaltime (cm)
64
Adancime (cm)
6
Numărul de sloturi foto
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel