Cort pentru copii WABI, 120x120x160 cm

Cort pentru copii WABI, 120x120x160 cm
Cort pentru copii WABI, 120x120x160 cm
Cort pentru copii WABI, 120x120x160 cm
Cort pentru copii WABI, 120x120x160 cm
Cort pentru copii WABI, 120x120x160 cm
Cort pentru copii WABI, 120x120x160 cm
579,99 RON
209,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 64% (370,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cort Tipi – o garanție de mare distracție de la Atmosphere for kids

  • Aspect intrigant. Corturile tipi sunt un locuitor caracteristic indienilor. În acest stil etnic a fost finisat și cortul pentru copii WABI. Pereții albi sunt decorați cu ciucuri maro.
  • Pentru distracție și relaxare. Interiorul cortului este un loc grozav de joacă – nu numai la indieni! Intrarea poate fi închisă cu panglici, creând condiții confortabile pentru odihnă copilului.
  • Ușor de asamblat. Cortul pentru copii este un produs destinat autoasamblarii, ceea ce este cu adevarat simplu! Doar treceți materialul pe stâlpi și legați-le în partea de sus cu panglici.
  • Material durabil. Stalpii din cort sunt din lemn de plop. Husa din cort este din poliester: este un material durabil și durabil. De asemenea, este ușor de păstrat curat.
  • Dimensiune perfectă. Cortul pentru copii are dimensiuni 120 x 120 x 160 cm (L x l x înălțime). Datorită acestui lucru, se va potrivi în interiorul camerei și, în același timp copilul va fi înăuntru a avut libertate de mișcare.
Cortul teepee este un accesoriu destinat utilizarii în interior. Cortul nu are podea, așa că îl puteți așeza convenabil peste o pătură confortabilă sau perne. Poate fi demontat cu ușurință și pliat rapid, permițându-vă să îl mutați dintr-un loc în altul. Transportul acestuia este facilitat de husa practic pentru geanta.
Cod produs
77271
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
plastic
,
poliester
Lungime (cm)
120
Latime (cm)
120
Inaltime (cm)
160
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel