Recipient in stil retro, metal, 38 cm

  • Ghiveci de flori din metal, gri, în stil vintage - este un decor elegant pe
  • balcon, terasa sau gradina. Florile vor arăta grozav în el.
Recipient in stil retro, metal, 38 cm
Recipient in stil retro, metal, 38 cm
Recipient in stil retro, metal, 38 cm
Recipient in stil retro, metal, 38 cm
Recipient in stil retro, metal, 38 cm
Recipient in stil retro, metal, 38 cm
159,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Ghiveci din metal, gri în stil vintage - un decor elegant pentru un balcon, terasă sau grădină. Florile vor arăta foarte interesante în el. Dimensiune funcțională: diametrul este de 38 cm și înălțimea este de 30,5 cm. Mânerele au 6,5 cm lungime. Este usor, cantareste 800 g. Fabricat din material durabil: Este fabricat din zinc, ceea ce îl face rezistent la condițiile meteorologice și la ploaie. Marginea superioară este din fier. Are două mânere: mânerele sunt din șnur gros, care arată foarte elegant. Poate fi mutat cu ușurință în orice loc. Forma interesantă: Are o formă interesantă. Vasul se extinde în partea de sus. Potrivit pentru stilul industrial și vintage. Decor funcțional: Poate fi folosit ca ghiveci, dar și recipient pentru depozitarea diverselor lucruri pe balcon, de exemplu carlige pentru rufe. Este un produs al mărcii franceze Atmosphera. Un decor util care va funcționa bine pe balcon sau terasă.
Producător
Cod produs
77279
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
metal
Lungime (cm)
38
Inaltime (cm)
30,7
Diametru (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel