Recipient in stil retro, metal, 62 cm

  • Recipient din metal în stil vintage - este un decor elegant în
  • bucătărie. Excelent pentru depozitarea laptelui și nu numai.
Recipient in stil retro, metal, 62 cm
Recipient in stil retro, metal, 62 cm
Recipient in stil retro, metal, 62 cm
Recipient in stil retro, metal, 62 cm
Recipient in stil retro, metal, 62 cm
Recipient in stil retro, metal, 62 cm
159,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Recipient din metal în stil vintage - un decor elegant în bucătărie. Dimensiune functionala: Are 21,5 cm lungime, 18,2 cm latime si 62 cm inaltime. Este ușor, cântărind mai puțin de un kilogram. Fabricat din material rezistent: este fabricat din zinc. Datorită acestui lucru, este durabil în utilizare și nu se corodează. Are două mânere: mânerele sunt din șnur de iută, care arată foarte elegant. Poate fi mutat cu ușurință în alt loc. Forma interesantă: Are o formă interesantă. Arată ca ulcioarele de lapte vechi din metal. Decoratiune functionala: ulciorul de lapte in stil retro este vaza perfecta pentru compozitii de plante cu flori de camp. Dacă doriți să completați un interior rustic, un ulcior vintage este cu siguranță o alegere bună. Este un produs al mărcii franceze Atmosphera. Un decor fermecător care se va potrivi unei bucătării în stil retro sau vintage.
Producător
Cod produs
77281
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
metal
Lungime (cm)
21,5
Latime (cm)
18,2
Inaltime (cm)
61,7
Diametru (cm)
18,2
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel