Perdea cu macrame, 140 x 260 cm

  • Perdea cu macrame, 140 x 260 cm
Perdea cu macrame, 140 x 260 cm
Perdea cu macrame, 140 x 260 cm
Perdea cu macrame, 140 x 260 cm
Perdea cu macrame, 140 x 260 cm
Perdea cu macrame, 140 x 260 cm
Perdea cu macrame, 140 x 260 cm
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Rupeți rutina interiorului dvs. cu o perdea elegantă cu macrame. Macrame : Această perdea frumoasă se distinge prin macrame realizate cu precizie. Fiecare detaliu este realizat cu atenție, creând un efect unic și adăugând stil interiorului tău. Stilat și elegant: Perdeaua va adăuga farmec sufrageriei dvs. Modelul său subtil și culoarea naturală bej se potrivesc perfect cu diverse stiluri de decorare. Materiale naturale: Perdeaua este din bumbac, ceea ce asigura durabilitate si un material placut la atingere. Culoarea naturală bej adaugă căldură și confort. Dimensiuni practice: Lungimea de 260 cm si latimea de 140 cm fac ca perdeaua sa se potriveasca perfect pentru dimensiunile standard ale ferestrelor. Dimensiunile sale universale permit montarea și asamblarea ușoară. Protecție împotriva luminii excesive: Această perdea nu numai că vă va decora interiorul, ci va oferi și o anumită intimitate. Țesătura difuzează ușor lumina, creând o atmosferă plăcută în cameră. Perdeaua din bumbac cu macrame este un plus perfect pentru interiorul dumneavoastră, adăugând un farmec și stil unic. Macrame, în concordanță cu stilul boho, este un element decorativ original.
Producător
Cod produs
77286
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
260
Latime (cm)
140
Sistem de suspendare
tijă
numărul de piese din set
1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel