Lampa de masa Karla boho, inaltime 56 cm

  • Lampa de masa Karla boho, inaltime 56 cm
Lampa de masa Karla boho, inaltime 56 cm
Lampa de masa Karla boho, inaltime 56 cm
Lampa de masa Karla boho, inaltime 56 cm
Lampa de masa Karla boho, inaltime 56 cm
Lampa de masa Karla boho, inaltime 56 cm
Lampa de masa Karla boho, inaltime 56 cm
309,99 RON
219,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (90,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Lampa de masa Karla este o combinație între o bază împletită în stil boho cu un abajur elegant. Forma unica: Lampa de masa Karla boho impresioneaza prin forma sa originala, care adauga un farmec aparte interiorului dumneavoastra. Combinația sa unică de bază împletită și abajur alb creează o compoziție eficientă. Dimensiuni practice: Lampa are 56 cm inaltime si 32 cm in diametru, ceea ce o face ideala pentru o masa sau o comoda. Lungimea cablului de 150 cm oferă flexibilitate în poziționarea lămpii în diferite locuri. Multifuncționalitate: Lampa de masă Karla boho nu numai că luminează spațiul, dar creează și o atmosferă confortabilă. O poți folosi ca sursă de lumină pentru lectură, decor pentru sufragerie sau lampă de noptieră în dormitor. Abajur universal: Abajurul alb al lămpii de masă Karla boho aduce armonie în cameră. Se potrivește perfect cu diverse stiluri de interior, adăugându-le eleganță și prospețime. Baza originală: Baza împletită a lămpii îi conferă un farmec natural și un caracter boho. Impletitura decorativa este un element decorativ original.
Producător
Cod produs
77291
Lungime cablu
150cm
bec
fara bec inclus
Tip soclu
E27
Putere (W)
max. 25 W
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
metal
Latime (cm)
32
Inaltime (cm)
55
Diametru (cm)
32
Sursa de putere
la retea
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel