Oglindă rotundă Wild, Ø 68 cm

  • Oglindă rotundă Wild, Ø 68 cm
Oglindă rotundă Wild, Ø 68 cm
Oglindă rotundă Wild, Ø 68 cm
Oglindă rotundă Wild, Ø 68 cm
Oglindă rotundă Wild, Ø 68 cm
Oglindă rotundă Wild, Ø 68 cm
Oglindă rotundă Wild, Ø 68 cm
629,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Oglinda modernă Wild - un plus elegant pentru interiorul tău. Decorare impresionanta: Oglinda Wild cu diametrul de 68 cm atrage atentia prin forma sa unica si designul minimalist. Este un decor care adaugă stil interiorului tău. Construcție durabilă: Cadrul din MDF este stabil și durabil. Datorită acestui lucru, vă puteți bucura de funcționalitatea și estetica oglinzii pentru o lungă perioadă de timp. Dimensiuni practice: Oglinda are un diametru de 68 cm. Are dimensiunea potrivită pentru a-și îndeplini funcțiile atât ca element decorativ al interiorului, cât și ca instrument de verificare a aspectului. Dimensiunea sa oferă, de asemenea, o cantitate mare de lumină reflectată în cameră. Design simplu: Stilul minimalist al oglinzii o face să se potrivească perfect cu diverse amenajări interioare. Forma unică va adăuga modernitate și eleganță camerei. Brandul francez Atmosphera: Oglinda producătorului francez Atmosphera este solid realizată și finisată estetic. Va fi un element perfect atat pentru living cat si pentru baie.
Producător
Cod produs
77293
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
68
Adancime (cm)
6,8
Diametru (cm)
68
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel