Perdea pentru living Aska, 140 x 260 cm

  • Perdea pentru living Aska, 140 x 260 cm
Perdea pentru living Aska, 140 x 260 cm
Perdea pentru living Aska, 140 x 260 cm
Perdea pentru living Aska, 140 x 260 cm
Perdea pentru living Aska, 140 x 260 cm
209,99 RON
149,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Perdea lungă Aska, culoare bej - funcționalitate pentru interiorul tău. Material durabil: Fabricata din poliester, perdeaua asigură o utilizare pe termen lung. Protejează camera de lumina excesivă și de priviri, fiind în același timp ușor de păstrat curata. Dimensiuni practice: Perdeaua are 260 cm lungime și 140 cm lățime și a fost concepută pentru a se potrivi în ferestrele standard din living. Oferă intimitate în timp ce extinde optic spațiul. Nuanta subtila de bej: Culoarea bej a perdelei confera interiorului un farmec delicat si natural. Se creează o atmosferă armonioasă care este propice relaxării în sufragerie. Instalare convenabilă pe garnituri: Datorită inelelor, perdeaua poate fi montată cu ușurință pe tija de perdea. Acest sistem practic facilitează reglarea înălțimii perdelei și mișcarea ei liberă, asigurând confortul de utilizare. Versatilă într-o varietate de stiluri de interior: Această perdea se îmbină perfect cu o varietate de stiluri de decor. Fie ca este vorba despre un interior modern, living clasic sau farmec rustic - perdeaua Aska va aduce armonie sufrageriei tale.
Producător
Cod produs
77307
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
260
Latime (cm)
140
Sistem de suspendare
tijă
numărul de piese din set
1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel