Ceas de perete Nico, Ø 50 cm

  • Ceas de perete Nico, Ø 50 cm
Ceas de perete Nico, Ø 50 cm
Ceas de perete Nico, Ø 50 cm
Ceas de perete Nico, Ø 50 cm
Ceas de perete Nico, Ø 50 cm
259,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Ceas decorativ de perete, original, cadran împletit, 50 cm. Mecanism precis: Ceasul oferă indicații precise ale timpului. Mecanismul este alimentat de o baterie AA. Design original: Ceasul are un diametru de 50 cm și este decorat cu un cadran maro, împletit, care îi conferă un caracter unic. Limbile negre și un cadru metalic adaugă stil interiorului. Instalare ușoară: Datorită găurilor adecvate de pe spatele ceasului, instalarea acestuia pe perete este simplă și convenabilă. Doar așezați-l pe locul dorit și bucurați-vă de adăugarea originală.. Soluție practică: Ceasul nu arată doar ora exactă, ci este și un element decorativ al interiorului. Este perfect pentru camera de zi, bucatarie, dormitor sau birou. Manopera de inalta calitate: Ceasul de perete Nico a fost realizat cu atentie. Construcția sa solidă vă va permite să vă bucurați de el mulți ani.
Producător
Cod produs
77324
Sursa de putere
baterii
Baterii
neincluse
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
50
Adancime (cm)
3,5
Diametru (cm)
50
Battery Type
1 x AA
electroreport
a
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel