Perdea pentru usa, perdea decorativa Ali, macrame, 200 x 90 cm

  • Perdea pentru usa, perdea decorativa Ali, macrame, 200 x 90 cm
Perdea pentru usa, perdea decorativa Ali, macrame, 200 x 90 cm
Perdea pentru usa, perdea decorativa Ali, macrame, 200 x 90 cm
Perdea pentru usa, perdea decorativa Ali, macrame, 200 x 90 cm
Perdea pentru usa, perdea decorativa Ali, macrame, 200 x 90 cm
239,99 RON
169,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Perdeaua Ali macrame - o alternativă elegantă și practică la ușă. Produs din bumbac: Perdeaua decorativă este realizată din bumbac de înaltă calitate. Tehnica macrame atrage atenția prin modelul său unic și finisajul elegant. Adaugă farmec și stil interiorului tău. O perdea în loc de o ușă tradițională: Perdeaua decorativă Ali este o alternativă la o ușă tradițională, permițând aerului și luminii să curgă liber. În același timp, oferă intimitate și separare a spațiului. Culoare intensă: Perdeaua într-un roșu închis intens - culoarea scorțișoară adaugă căldură și confort oricărei încăperi. Se potrivește perfect în interioare luminoase, adăugând caracter camerelor. Lungime 200 cm: Perdeaua de 200 x 90 cm se potrivește perfect pe ușile și intrările standard. Lungimea și lățimea acesteia asigură acoperirea eficientă a deschiderilor standard de intrare, creând un spațiu decorativ. Multifunctionalitate: Perdeaua decorativa Ali nu este doar un element estetic al decorului, ci si o solutie practica. Poate fi folosita ca perdea de fereastră, separator de spațiu sau element decorativ al interiorului, oferindu-vă libertate deplină în aranjare și utilizare.
Producător
Cod produs
77344
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
200
Latime (cm)
90
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel