Fată de pernă decorativă, bumbac, 30 x 50 cm

  • Fată de pernă decorativă, bumbac, 30 x 50 cm
Fată de pernă decorativă, bumbac, 30 x 50 cm
Fată de pernă decorativă, bumbac, 30 x 50 cm
Fată de pernă decorativă, bumbac, 30 x 50 cm
Fată de pernă decorativă, bumbac, 30 x 50 cm
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Fată de pernă decorativă, bumbac, 30 x 50 cm. Design unic: Fata de pernă decorată cu un model original din bumbac smocuri. Fiecare detaliu al modelului este realizat cu grijă, adăugând eleganță și atractivitate. 100% bumbac: Fabricata din bumbac, fata de perna este durabila si confortabila. Moliciunea și plăcerea de a atinge materialul te fac să te scufunzi de bunăvoie în delicatețea ei în timp ce te odihnești. Culoare bej: Culoarea bej a feței de pernă creează o combinație armonioasă cu diverse stiluri interioare. Această nuanță subtilă adaugă un farmec clasic și discret, potrivindu-se perfect cu alte elemente decorative. Dimensiuni practice: Fata de perna de 30 x 50 cm se potriveste perfect cu pernele decorative standard. Dimensiunea acesteia asigura o potrivire perfecta si un aspect estetic, creand o prezentare unica pe o canapea, pat sau fotoliu. Producatorul francez Atmosphera: Fata de perna este un produs al producatorului francez Atmosphera.
Producător
Cod produs
77346
formă
prostokątny
Dimensiunile fetei de pernă (cm)
30 x 50
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
50
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel