Difuzor de uleiuri esențiale Marta, 150 ml

  • Difuzor pentru uleiuri esentiale, 150 ml, Marty
Difuzor de uleiuri esențiale Marta, 150 ml
Difuzor de uleiuri esențiale Marta, 150 ml
Difuzor de uleiuri esențiale Marta, 150 ml
Difuzor de uleiuri esențiale Marta, 150 ml
Difuzor de uleiuri esențiale Marta, 150 ml
Difuzor de uleiuri esențiale Marta, 150 ml
269,99 RON
219,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 19% (50,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Difuzor pentru uleiuri esențiale, difuzor de aromă din ceramică cu cablu lung de 150 cm.

  • Difuzor de aromă multifuncțional: Acest difuzor de aromă din ceramică este modalitatea perfectă de a vă bucura de uleiurile esențiale preferate. Puteți crea o atmosferă relaxantă în casă, birou sau alte încăperi.
  • Cablu lung de 150 cm: Datorită cablului lung de 150 cm, difuzorul de aromă poate fi amplasat cu ușurință într-un loc convenabil. Această lungime a cablului oferă flexibilitate în alegerea locului și confort atunci când utilizați difuzorul.
  • Două culori din care să alegeți: Versiunile de culori disponibile - galben și bej, vă permit să potriviți difuzorul cu interiorul dvs. Vor adăuga un accent subtil și un decor elegant sufrageriei, băii și biroului.
  • Fabricat din ceramică: Difuzorul este realizat din ceramică. Puteți fi sigur că vă va servi mult timp, păstrându-și calitățile estetice.
  • Capacitate de 150 ml: Capacitatea de 150 ml vă permite să vă bucurați de uleiurile esențiale preferate mai mult timp, fără a fi nevoie să umpleți frecvent. Cantitatea potrivită de ulei parfumat vă va permite să creați un parfum intens și de durată în cameră.
Producător
Cod produs
77385
Sursa de putere
la retea
Lungime cablu
150cm
Culoarea dominantă
portocaliu
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
10,5
Inaltime (cm)
22,5
Diametru (cm)
10,4
Capacite (ml)
150
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel