Cutie de bijuterii Enya, catifea, 11 x 9 x 5,5 cm

  • Cutie de bijuterii Enya, catifea, 11 x 9 x 5,5 cm
Cutie de bijuterii Enya, catifea, 11 x 9 x 5,5 cm
Cutie de bijuterii Enya, catifea, 11 x 9 x 5,5 cm
Cutie de bijuterii Enya, catifea, 11 x 9 x 5,5 cm
Cutie de bijuterii Enya, catifea, 11 x 9 x 5,5 cm
69,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cutie de bijuterii Enya - depozitarea bijuteriilor într-un stil unic

  • Depozitare elegantă pentru bijuterii: Această cutie de bijuterii Enya este soluția perfectă pentru a stoca și a proteja bijuteriile preferate cu stil.
  • Textură din velur: Cutia este realizată din material de înaltă calitate, cu o textura delicată de velur, care adaugă farmec și chiar un aspect ușor luxos.
  • Dimensiune compactă: Măsurând 11x9x5,5 cm, această cutie este suficient de compactă pentru a ține câteva dintre bijuteriile tale preferate, în timp ce ocupă puțin spațiu pe comoda sau sertar.
  • Culoare: Cutia are o culoare frumoasă maslinie care îi conferă un farmec unic și se potrivește bine cu diverse stiluri și decorațiuni interioare.
  • Depozitare în siguranță: In interiorul cutiei există o căptușeală moale care asigură depozitarea în siguranță și delicată a bijuteriilor dvs., protejându-le de zgârieturi și deteriorări.
Producător
Cod produs
77393
Culoarea dominantă
oliv
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
11
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
5,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel