Album fotoSeva, hârtie reciclată, 240 de fotografii

  • Album fotoSeva, hârtie reciclată, 240 de fotografii
Album fotoSeva, hârtie reciclată, 240 de fotografii
Album fotoSeva, hârtie reciclată, 240 de fotografii
Album fotoSeva, hârtie reciclată, 240 de fotografii
Album fotoSeva, hârtie reciclată, 240 de fotografii
119,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 33% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Album foto Seva - păstrează amintirile de vacanță într-un stil tropical

  • Pastrați 240 de fotografii preferate: Acest album oferă spațiu suficient pentru a stoca până la 240 de fotografii, astfel încât să vă puteți păstra și să vă bucurați de amintirile de vacanță pentru anii următori.
  • Hârtie reciclată ecologică: Albumul este realizat din hârtie reciclată, ceea ce îl face mai ecologic. Vă puteți bucura de amintiri știind că o faceți într-un mod ecologic.
  • Copertă în stil de vacanță: Coperta acestui album este decorată cu un motiv de palmier în culori portocalii și albastre, care sunt asociate cu vacanțele și relaxarea. Adaugă o senzație tropicală și un plus de farmec acestui album.
  • Album de primăvară: Acest album are un mecanism de arc care facilitează adăugarea și vizualizarea fotografiilor. Puteți personaliza cu ușurință aspectul paginii și puteți adăuga elemente suplimentare, cum ar fi note sau comentarii.
  • Album cu mai multe pagini: Cu 40 de pagini și 31 cm x 31 cm, acest album oferă mult spațiu pentru a crea narațiuni complete și pentru a-ți prezenta fotografiile într-un mod impresionant. Puteți crea compoziții frumoase și puteți spune povești de vacanță.
Producător
Cod produs
77420
Numărul de sloturi foto
240
număr de pagini
40
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
hârtie
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
2,5
Inaltime (cm)
31
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel